Auteur Topic: Klantbalie Sprundel verhuist naar gemeentehuis Rucphen  (gelezen 5921 keer)

HVZundert

  • Administrator
  • *****
  • Berichten: 178
    • Bekijk profiel
Klantbalie Sprundel verhuist naar gemeentehuis Rucphen
« Gepost op: juli 16, 2016, 01:09:25 pm »
Thuisvester betrekt ruimte in gemeentehuis Rucphen

Op 1 juni is de klantbalie van Thuisvester niet meer gevestigd in Sprundel, maar in het gemeentehuis in Rucphen. Daar betrekt Thuisvester de nieuwe klantbalie en een aantal kantoorruimtes. Als huurders er online of telefonisch niet uitkomen, dan zijn zij welkom aan de klantbalie in Rucphen. Daarnaast biedt Thuisvester ook huisbezoeken aan als daar behoefte aan is. Zo blijft de dienstverlening voor de huurders in de regio Sprundel/Rucphen en Zundert/Rijsbergen gewaarborgd. Vanuit deze nieuwe locatie kan Thuisvester haar huurders in de regio Sprundel/Rucphen en Zundert/Rijsbergen dus goed en – indien gewenst – op een persoonlijke manier blijven bedienen.

De verhuizing naar deze locatie sluit goed aan bij de uitkomst van een eerder gehouden bereikbaarheidsonderzoek. Daaruit bleek, dat huurders vooral thuis hun zaken willen regelen (telefonisch of digitaal).

De gemeente Rucphen verwelkomt Thuisvester graag in het gemeentehuis. Naast de gemeente zelf , de politie en bibliotheek is Thuisvester een welkome aanvulling voor de publieksgerichte dienstverlening.

Openingstijden en adres
De nieuwe klantbalie is dagelijks geopend van 08.00 – 12.00 uur. Het adres is: Binnentuin 1, 4715 RW te Rucphen. Onze medewerkers zijn u daar weer graag van dienst!

Huurdersvereniging
Als Huurdersvereniging gemeente Zundert vinden wij het jammer dat wederom, voor de huurders in Zundert, de locatie wijzigt. Hierdoor zullen wij dan ook deze verandering zeer kritisch gaan volgen en indien nodig vragen om een evaluatie.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal